solna och peking

Hade ju utlovat bilder från Florida, men nu tjuvar jag emellan lite med ett lite färskare inlägg. Det har för övrigt inte hänt så mycket sen jag kom hem kan jag meddela. Hann med tre pass här hemma, sen fick jag en försenad välkommen-hem-present i form av en förkylning. Det blev tydligen lite för mycket när jag försökte återanpassa mig till vardagslivet igen.

Nu är jag på benen igen och det innebar jobb på ÅFs fina huvudkontor i Solna idag. Vilken dag! Så härlig på så många sätt. Tänk att jag har jobbat på ÅF i åtta och ett halvt år nu! Tiden går så fort när man har kul. Jag är så tacksam för mina långsiktiga härliga samarbeten. Hos ÅF känner jag mig verkligen hemma och värdefull, nåt som under de här tunga åren (i friidrottsdelen av mitt liv) har varit och är fortfarande otroligt värdefullt.

I ett sånt här sammanhang kan jag inte heller låta bli att hylla även Clas Ohlson, som skrev kontrakt med en höggravid nyopererad friidrottare. Alltså hur coolt är det? Också naturligtvis CCS som bordade resan vid årsskiftet. Det säger nåt om dem alla som företag. De är inte ute efter en logga på en bild i morgondagens tidning om man säger så... Och det känns så fint, att de vill sammarbeta med mig oavsett hur det går på friidrottsbanan! Sådana sponsorer och samarbeten skulle alla newcomers ha tycker jag. Man mår bra som människa av sånt!

Imorgon är jag tillbaka på banan igen, förhoppningsvis med lite lätt träning. Känner jag mig inte hundra när jag vaknar imorgon åker jag nog dit ändå och kollar träningskompis Jossan som ska springa häck! (Naturligtvis på behörigt avstånd och handspriten i högsta hugg, vill ju inte passa vidare en sån här tråkig vecka!)

OJ! Nu hörde jag på sportnyheterna om att jag "förmodligen missar" sommarens VM i Peking. Och det var ju jag som sa det idag, i en intervju med SvD som hälsade på hos ÅF, så det stämmer ju alldeles riktigt. Att det inte är realistiskt inser till och med en inbiten optimist som jag. Men inte ser livet nå dystrare ut för det? Njae, inte speciellt. Det finns många andra tävlingar att springa häck på i framtiden. 

 

Charlotte, Viktor och jag på ÅF idag. 

Charlotte, Viktor och jag på ÅF idag.