Sue!

Tja, det finns väl inga rimliga ursäkter till mitt dåliga bloggande senaste veckan. Tiden finns ju definitivt när man är på läger. Men som frihetsälskare av rang älskar jag att lägga undan telefonen med mail, instagram, blogg, och Twitter och bara koppla bort. Det här lägerlivet vi lever nu är ju förrädiskt härligt. Träning, mat, stretching, vila, massage, sol och bad. Matlagning, disk, räkningar och möten är långt borta nu! Undrar hur det kommer vara att komma tillbaka till verkligheten sen?

Träningen rullar på bra, kan följa Tobbes plan utan några bakslag. Förmiddagen idag tillbringades på banan i nästan trettio graders värme och på fötterna hade jag spikskor! Inte för några maxlopp eller häck ännu, men några små slätlopp för att känna på hur det funkar! Och det kändes helt OK. Annars har jag sprungit en del på gräset här. Kort, tätt och välskött som en golfgreen är det. Alldeles underbart att tassa fram på!

Apropå att tassa fram, det var precis det som Sue skulle göra för första gången idag efter SJUTTON smalbensoperationer. Man kan alltså ha ett mer sargat smalben än vad jag har!? Skämt åsido. Vi stötte ihop av en slump på banan när jag var påväg att hämta koner i förrådet. Sue, som den genomtrevliga amerikanska hon senare visade sig vara började bara snacka lite, som amerikanare så ofta gör. Men efter ett par minuter visade det sig att vi hade en hel del gemensamt! Vi båda har blivit opererade av Dr David Helfet i New York. Efter en ruskig bilolycka var hennes läkare eniga om att hennes illa tilltygade smalben måste amputeras. Men hon hade ringt runt till företag som tillverkar och säljer skruvar, plattor och märgspikar och frågat efter vem som är bäst på att sätta in deras grejer i människokroppar. Alla hade tydligen svarat "David Helfet"! Så efter sjutton operationer av nämnde doktor är hon nu på benen igen och har fått klartecken att börja springa igen, som hon älskar! Vilken fighter! Världen känns verkligen liten ibland...

I eftermiddag är det vila. Blir kanske en sväng till poolen efter lite välbehövlig inomhus/AC-tid! Imorgon ska ni få följa med in till trainingroom här på IMG. Ett trainingroom är dit man går innan och efter träningen för att få kroppen preppad och fixad. Otroligt va!!?

Här är Sue och jag! Helt otroligt vilket sammanträffande!

Här är Sue och jag! Helt otroligt vilket sammanträffande!