en lördag på banan!

Ännu en stekhet dag är snart till ända. Idag har jag mest hängt på friidrottsbanan hela dagen. först ett sprintpass och lite senare på eftermiddagen ett pass med bland annat häckstyrka och mitt lilla "vadpaket" av övningar. Jag brukar ofta tänka på det, men är väl säkert rätt dålig på att säga det... Men vad fint det är att ha en så otroligt bra tränare som Tobbe. Trots att jag kört så många år med mestadels alternativ träning så lyckas han ändå få mig att (allt som oftast) känna mig som en formel-1 bil. (Jag vet: det kanske framstår som lite förmätet att säga så om sig själv, men nu är vi i USA och då gör man så.) Även fast jag är av en lite äldre årsmodel och med pyspunka på höger bakhjul, så känner jag motorn därinne; mullrande, kraftfull och pigg. Och det kräver sin tränare, att lyckas med det. Med andra ord så var det härligt att springa idag!

Grycksboexpressen!

Grycksboexpressen!

Nåja, nog med självgott dravel. Ni vet väl att två av de fem dokumentärdelarna på www.dt.se/sannakallur finns att kika på nu? Den tredje kommer på Måndag! Appropå dokumentären så hade vi finbesök av en NY-baserad fotograf, Axel Öberg, idag. Han var med och filmade lite på sprintpasset och pratade med mig och Klas. Det dyker nog upp i något av de senare avsnitten i dokumentären om ni håller utkik!

Tobbe, Annika och Axel

Tobbe, Annika och Axel