The swedish formula

Jag vet inte om jag nånsin har berättat det för er, men jag är en riktig hudkrämsmänniska... Älskar krämer av olika slag. Feta, krämiga, tunna, skyddande eller geleiga. Till ansiktet, kroppen eller fötterna.

Just nu, här i Florida, får jag ägna mycket tid till min lilla hobby. Mestadels solskydd förstås, men det är inte ofta jag lämnar badrummet efter en dusch utan ett lager härlig, väldoftande hudkräm.

Så därför känns det lite extra kul att få vara ansikte utåt för CCS hudvårdsserie "the swedish formula". Det perfekta vardagskittet till badrumsskåpet, om jag får säga det själv! För vem vill inte smörja in sig med lite av Dalarna varje dag?

I februari hade vi fotografering och filminspelning och i nästa vecka drar kampanjen igång. Ska bli spännande att komma hem sen och se hur det ser ut på riktigt!

iphone-20150412230510-0.jpg