I min träningsväska

Friidrott är härligt på det sättet att det krävs inte så mycket utrustning. Jag packar relativt lätt när jag kilar iväg för ett pass. Det viktigaste idag var spikskorna, det här är ett par gamla trotjänare. modellen är nog från 2007 eller 2008, mina absoluta favoriter. Har fortfarande några nya fräscha (men gamla!) i lager hemma. Vatten går åt när man tränar i värmen. "The stick" som jag köpte förra året här i USA, perfekt att rulla på stela muskler inför och efter träningen. Bandybollen och tennisbollen servar samma syfte; massage. Ett par sköna shorts och flipflops för en slapp promenad till lunchen. Lilla blå väskan huserar lite småsaker. men ack så viktiga: Solglasögon, lite solskydd att bättra på under träningen och en kräm/foundation från laura mercier (med solskydd!) som kan pigga upp ett trött ansikte. Nyckel och ackreditering, för att ta sig runt på området, och in genom grindar. Sist men också minst, lilla handspriten från CCS. 

iphone-20150401061438-0.jpg

Igår kom Tobbe hit! Superkul! Idag har han rivstartat med två pass för mig. Har precis avverkat förmiddagens sprintpass, och snart väntar häckstyrka, styrka för vader och baksidor, samt lite jogg!