the sunshine state!

Sanna mina ord, väderförbannelsen verkar vara bruten... En rätt skön start på det här lägret, det måste jag säga. Benet överraskade positivt på sin luttrade innehavare under gårdagens löppass och idag kände jag mig stark i gymmet. Också solen då förstås! Vi har börjat komma in i gängorna nu, Majken fixade tidsskillnaden på nolltid, helt otroligt! Och lite härliga lägerrutiner börjar ta form. Kan bara inte riktigt greppa att vi ska vara här i sex veckor!? Vilken bra ide! Tänk att den var min!?

Jaja, hur som helst så funkar lägerlivet klockrent. En vanlig dag ser ut ungefär som följer: frukost vid 7.30, då har vi varit vakna ett tag och via golfbilssläp tagit oss till klubbhuset. Ungefär vid tio är det träning. Antingen i gymmet eller på banan (då är det golfbilsskjutsen igen). Under tiden kollar Klas och Majken på ekorrar/badar/testar längdgropen/eller skrotar runt på annat vis. Vid tolv är vi hungriga igen. Tillbaka till klubbhuset för mer krubb! Ibland är min träningsdag färdig där, eller så har jag ett till pass. Är jag färdig så kanske vi åker till stranden efter Majkens tupplur, eller okynnesshoppar härliga grejer på wholefoods? Middag vid sex. Vid åtta somnar Majken för natten och ibland också den som lägger henne! Och så där snurrar det runt. Underbara älskade lägerdagar. Imorgon blir min första vilodag, för sånna måste man ha också!

Bjuder på en selfie från Bradenton beach där vi var en sväng idag efter mina två pass. 

Bjuder på en selfie från Bradenton beach där vi var en sväng idag efter mina två pass.