Jorå så att...

Teknikstrulet fortsätter! Jag vågade radera alla bilder från iPhoto efter noggranna koller av hårddiskar hit och dit. Men sen började de verkligt dryga problemen. Nästa gång jag öppnar IPhoto hittar jag 51471 bilder. Gamla bilder. 2008-2013. Femtioentusen! Klas förklarade att jag skulle spränga den nya hårddisken om jag försökte föra över de dit. Jahapp. Nu håller jag på att gå igenom mina gamla säkerhetskopior för att se om de finns där nånstans. Annars måste jag köpa en jättehårddisk där alla bilder får bo. Men femtioentusen? Tjugo om dagen i sju år. Bra jobbat!

Vad det gäller träningen så går det bra. Backade ju tillbaka lite efter tävlingen för att ge benet tid att komma tillbaka till normalläge. Det har den gjort för ett tag sen, så nu håller vi på att bygga upp en monstervad som ska supporta det lite bräckligare innandömet! Efter den senaste operationen ägnade vi många träningstimmar åt att högervaden skulle komma ikapp vänstervaden. Och det gjorde den. Skiljde bara en halv centimeter, men det har det alltid gjort. (Pga olika belastning för de respektive benen i häcklöpningen misstänker jag...) När jag sen kunde börja springa vintern 13-14 så körde vi inget extra för just högern, och nu verkar den ha gått tillbaka lite. Så från och med nu är det alltid special care för den lilla. Förutom specialträningen för vaden håller jag på att stegra upp belastningen igen vad det gäller löpning. Just nu mycket upphängd löpning. I och med att man blir lite lättare så är det ett kalastilfälle att fokusera lite extra på tekniken, och det är ju alltid gött. Älskart.

snart ikapp igen

snart ikapp igen