Teknikskit hit och dit

Vi börjar få lite resfeber här hemma! Floridaresan närmar sig med ruskig fart, men åååh, vad kul det ska bli! Eftersom vi ska vara borta i hela sex veckor måste jag rensa mobilen och datorn från bilder. Det är nämligen fullt överallt. Datorn är full vilket i sin tur medför att telefonen också blir full eftersom det inte finns utrymme nog på datorn för en synkning av iPhone... Ja, ni hör ju. Jag är ute på tunn is här. Mycket tunn is. Har säkerhetskopierat datorn regelbundet i några års tid, men jag törs liksom inte hundraprocentigt lita på att alla bilder är med. Nu har Klas köpt en ny extern hårddisk till mig och fört över alla mina bilder. Tääänks! Det var bara det att 258 filmer inte kom med. Så de har jag fått leta fram i en djungel av närmare 5000 bilder och föra över var för sig. Och nu återstår den läskiga biten. Att radera allt ur iPhoto (som för mig är ett obegripligt program?). "Är du säker på att du vill tömma papperskorgen med 4488 bilder?" I min drömvärld är datorn, IPhonen och ev kamera bästisar och löser allt sånt här utan min inblandning. Men tänk vad skönt när jag löst den här teknikhärvan... Lite feng shui för prylarna! Appropå rubriken, lyssna här! Jag blir nog inte fullt så arg som damen som ringer in till radion när tekniken inte stämmer, men jag känner igen frustrationen!