En dag på spa

Det var inte helt fel... Det var länge sen jag och jempan kunde prata färdigt våra meningar till varandra utan att bli avbrutna. Avbrutna av den röjande ettåringen som stoppar sladdar i munnen eller den pratglada ett och ett halvt-åringen. Nu är det i och för sig en ynnest att bli avbruten av nån av de små, men det är å andra sidan uppfriskande med lite egen tid med tvillingsyrran! Och att spendera den tiden på ett spa med siljansutsikt var inte alls dumt. I bilen påväg hem frågade Jenny om jag tyckte att hon bara hade pratat på om sig själv, vilket hon inte alls hade gjort, för jag hade samma känsla. Alltså, att jag hade babblat loss om mitt bara. En snabb analys säger mig att det bara var länge sen vi hade tid att verkligen prata. Möra och mjuka pausade vi oss mot en stugvägg i söderläge innan hemfärd. Vilken bra dag!

Så avis på Jennys fina hår... speciellt när mitt eget smålter in i en gråbrunröd stugvägg bara sådär. Tur att ett frisörbesök är nära förestående.

Så avis på Jennys fina hår... speciellt när mitt eget smålter in i en gråbrunröd stugvägg bara sådär. Tur att ett frisörbesök är nära förestående.