Simhallsmorgon

Inledde dagen med tidig träning i poolen. Nu pustar jag ut i relaxrummet/bastun/ångbastun och i kallduschen! Jag har sagt det förr, men det tål att sägas igen. Det här kommunala spat som inte kostar mycket alls... Underskattat! Det må vara lite för kalla duschar, och innan träning upplevs det lite skräckinjagande kallt i hela simhallen, men när man väl har fått upp pulsen lite grann - och framför allt efteråt! Guld! Älskar att basta. Skulle haft en hemma. Men nu njuter jag av de kommunala istället! Seriepauserna mellan mina lopp idag gick inte av för hackor heller. Majken och Klas skrattandes i barnbassängen! Majken åkte lilla rutschkanan själv för första gången. Stolt som tuppen Melker (mormors)!

Nu väntar filminspelning med CCS resten av dagen. Resultatet kan nog skymta förbi på en skärm nån gång på vårkanten! Ha en fin fredag alla!

iphone-20150313093128-0.jpg