Karlsruhe

Ja, helgen ja, skulle ju skriva lite mer om det... Har tagit lite tid att landa bara. Vilken grej! Jag tävlade igen efter så många år... Helt underbart! Klas, Majken och Tobbe var med hela helgen och min pappa anslöt på själva tävlingsdagen. Skönt att ha de där, för det var nervöst. Tycker ändå att jag lyckades hålla nerverna i bra styr, men i och med det hade jag nog inte så mycket mental kraft till att fokusera på själva utförandet... Men det får man nog räkna med, i en premiär efter så lång tid. 8.14 i både försök och final. Jag är glad att kroppen klarade av två lopp sådär på en och samma kväll. Också är jag såklart glad för att det kändes bra i hela kroppen under tävlingen. Att jag skulle bli sliten efteråt det hade jag räknat med, och det har jag också blivit... Det är framförallt benhinnorna som gör sin röst hörd just nu. Jag fick ju ont i benhinnorna när jag var på läger runt nyår, och det kommer och går med tuff belastning. Att tävla är ju någonting helt nytt för min kropp, och någonting den sakta måste få anpassa sig till. Jag har inga andra alternativ just nu, än att lyssna otroligt noga på vad kroppen säger. och när den säger "GO!" då först står jag på startlinjen igen. Eftersom det här var första tävlingen så vet jag inte hur lång tid det tar. 

Från vänster. Alain Blondel, Renault Lavillenie, jag, och Martin som är chef för hela galan.

Från vänster. Alain Blondel, Renault Lavillenie, jag, och Martin som är chef för hela galan.

Dagen innan tävlingen var jag och bekantade mig med banorna, också ville arrangören ha ett foto  på det här gänget i startblocken. Tävlingschefen körde en otroligt casual pose i blocken, inte sant?!

Också en bild där det ser ut som att vi ska starta i ett 800meterslopp. från 60 meters mållinjen...

Också en bild där det ser ut som att vi ska starta i ett 800meterslopp. från 60 meters mållinjen...

Majken hoppade in gropen åt Erica Jarder, som ju hoppade aslångt dagen efter! KUL!

Majken hoppade in gropen åt Erica Jarder, som ju hoppade aslångt dagen efter! KUL!