Söndagsspekulationer

Tänk om mitt ben vore en IKEA-säng, som man kunde ställa in i ett labb och testa hur många gånger man kan hoppa i den innan den går sönder. Vad skönt det vore, om man verkligen kunde veta säkert vilka påfrestningar den här möbeln pallar. Nu finns det å andra sidan inga sådana labb där man kan lägga in ett smalben och få svar på hur många häckar det kan klippa, hur höga häckar det kan klippa och om det finns några gränser för hur fort det kan klippa häckarna. Det är kanske tur ändå? Det är ju lite det som är poängen med elitidrott... Att testa vad våra kroppar (och kanske framförallt knoppar?) klarar av. Så jag får fortsätta med det, att testa mig fram. Det är ju vansinnigt roligt ändå, trots att man går på lite nitar här och där!

Den här helgen har jag haft vila och bara försökt koppla bort häckar och träning. Jag är rättså bra på det, att lata mig när det passar! I lördags var vi i Leksand och göttade oss. Först på härliga Siljans konditori och sen vidare till ishallen för att se Leksand möta Luleå. Det hela slutade inte i masarnas favör, men det var som vanligt kul ändå!

Den kommande veckan vet jag inte riktigt vad som väntar, rent träningsmässigt alltså. Skickar han ner mig i gruvan nu, Tobbe? En sak är då säker, att jag är snäll mot benet nån vecka till!

Majken har fattat vad man gör när man får syn på en handspritsautomat!

Majken har fattat vad man gör när man får syn på en handspritsautomat!