Idag är ingen vanlig dag...

För idag är det mitt världsrekords 7-årsdag! Hipp hipp hurra! Och att det fortfarande står sig är ju lite grädde på moset. Just hemkommen från gymmet där frivändningarna gick sådär sjuårskalaslätt. Såpass lätt att jag kastade upp ett nytt postop/postpreg PR på 95 kg. Idag är också starten på den så kallade "helvetesveckan" för Klas. Det låter ju hemskt, en helvetesvecka! För mig är det en ovanligt härlig vecka, men för nån som är lite glömsk är det en svår vecka... (Här kommer en reminder älskling!) Den börjar som sagt idag med årsdagen av världsrekordet. Den tolfte firar jag och Klas sjutton år tillsammans (i år blir det halva mitt liv!!). Den fjortonde är det ju alla hjärtans dag, och sen den sextonde är det min födelsedag! Varannan dag alltså. Perfekt! Nu när jag har tränat har Majken varit hos farmor och farfar så nu ska jag skynda mig genom duschen och sen fylla några hembakade semlor som jag ska överraska de snälla barnvakterna med! 

Ganska glad efter 95 pannor i hängande styrkevändning!

Ganska glad efter 95 pannor i hängande styrkevändning!