CCS ny samarbetspartner!

Jippijäj! Goda nyheter! En ny samarbetspartner är inte ofta jag har äran att få presentera, men den här veckan känns som something else! CCS: hudvårds- läkemedels och hygienproduktsföretaget från möjligheternas stad, Borlänge, vill hänga med mig på resan mot Rio! Fantastiskt kul, och en trygghet för min fortsatta satsning tillbaka till toppen. Vi hade en liten pressfrukost på deras kontor idag, och om ni är mer nyfikna kan ni klicka här

CCS VD tillika forna slalomhjälten Jonas Nilsson och jag. Bild snodd från dt.se

CCS VD tillika forna slalomhjälten Jonas Nilsson och jag. Bild snodd från dt.se

Nervositeten inför helgen är lite rolig, idag har den pendlat fram och tillbaka som en förortsbo till Stockholm. Från att känna mig lite i överkant stissig ena stunden, till att i nästa ögonblick känna mig otroligt avslappnad. Jag antar att pendeln kommer landa nånstans däremellan. Inte mig emot. Annars njuter jag (mellan mina nervös-breakdowns) av att få ägna mig åt (o)vanliga hederliga tävlingsförberedelser. Körde häckstarter och 150 meterslopp igår, har vilat och fått massage idag, och här hemma ränner jag omkring och letar som besatt efter rätt sorts spikar till skorna. De vanliga spikarna som följer med spikskorna (med en form ungefär som en trappa) är inte tillåtna i den nya hallen i karlsruhe (där de lagt in banorna från inne-EM i Göteborg 2013) utan de ska vara helt släta, som en kon. Har hittat 10 stycken av den rätta sorten i ett par spikskor från tidigt tjugohundratal, men mina skor som jag ska tävla i på lördag har 16 förborrade hål. Tur då att man har en twin med liknande uppsättning spikskor i sin källare, eller hur!? Nu ska jag försöka sänka pulsen en aning och gå och lägga mig. Imorgon väntar sista styrkepasset inför tävlingen och ett välbehövligt besök på salong Stüffe. Jag hoppas min livserfarenhet kan avspegla sig på annat sätt nu när jag färgar över de gråa...!