Den tredje Leksingen

Sitter och kollar Skellefteå-Leksand på TV när Majken säger lite nonchigt "Heja Leka!" Vi har visst en till Leksing i familjen! Trots det lilla nyfrälsta fanet så blev det förlust ikväll, men vi hoppas på en snabb revansch eftersom vi ska se matchen mot Brynäs på plats på lördag!

Tack för låttipsen hörni! Just nu lutar jag åt en spellista med klassisk musik alternativt ballader. Det tunga artilleriet måste jag nog spara på tills jag (åter) lärt mig springa avslappnat! Apropå det, så sprang jag ju det sista rejäla häckpasset innan premiären idag. Det blir bättre och bättre för varje pass, en väldigt härlig känsla att ha just nu. Med det sagt vill jag ändå tillägga att vi har en uppsjö av saker att jobba med framöver. Avslappningen är en sån sak. Lite osäkerhet har den förmågan på mig, att jag vill hjälpa till med alla fibrer i alla muskler i hela kroppen. Detta har ju dock motsatt effekt, att man bromsar. Så om jag bara lyckas knäcka den koden kan det nog hända en del med känslan och rytmen i löpningen. Jag vet vart jag ska leta ivarjefall: i hjärnan. Nånstans bland vecken ligger mina gamla mentala knep för att locka fram rätt feeling. Men nu är inte läge att grubbla över brister, nej, med bara en vecka kvar till premiär så fokuserar jag på det göttigaste av det göttiga: jag är redo!

Majken i lite yngre tappning och med tjusigaste Leksandströjan!

Majken i lite yngre tappning och med tjusigaste Leksandströjan!