Snart hemma!

Har lyxen att sitta i baksätet och slappa medan Klas och Tobbe håller ställningarna i fram. Vi susar genom fina snöiga landskap påväg hem från Arlanda. Tredje lägret i rad med dåligt väder är till ända och jag har lovat mig själv att bara välja säkra kort rent vädermässigt i framtiden. Lova att påminna mig om jag är påväg mot snålblåst och mulna dagar igen! Träningsmässigt har lägret varit OK. Några bra pass, men jag har kännt mig ganska sliten många dagar. En kvalificerad gissning säger mig att det beror på att banan var helt söndertorkad. Som att springa på hårdplast, inte så härligt. Det blir fint att komma hem till våra mjuka sköna banor på lugnet!

En annan grej som upptar stor del av mina tankar nu: Det är 18 (arton!) dagar kvar till min tävlingspremiär på 60 meter häck i Karlsruhe. Mycket känslor virvlar omkring. Tacksamhet, oro, glädje, stolthet. Ja, en salig röra. Jag ska försöka bjuda in er om ni vill ta del av det lite senare. Nu tittar jag snart i kors efter en hel dag sittande i olika färdmedel. Och 2015 ska definitivt inte kännetecknas av den bloggtorka som hittills rått. Men först: komma hem, bära in sovande liten kämpe och alla väskor, mata katten och stupa i säng!