Hemmakatten

Varje gång jag har varit bortrest så slås jag av vad himla mysigt det är att vara hemma! Det är inte så att semestern inte var bra, nej, den var verkligen helt underbar. Men helt ärligt? Blir man verkligen utvilad nån gång med en ettåring i sällskapet? Tror inte det. Men fulladdad med energi är jag ändå, på nåt sätt!

Det är skönt med ett break från vardagsrutinerna också. Matlagning och trädgård och allt sånt kan ibland kännas lite oinspirerande, men efter en vecka utan det - ja då kutar jag ut i trädgården och plockar päron från marken. Nu ska det tas om hand minsann! Just nu letar jag efter nån god smaksättning till att koka in päronen i.

Imorgon drar träningen igång igen. Sugen är bara förnamnet. Hade ju tänkt att jogga ett par gånger under semestern, men det blev inte så... Jag lyckades stuka stortån på stranden (det är sant!) en av de första dagarna. Så promenader och lite "häckkickar" för att hålla igång mitt bästa vapen (det främre benet) var allt jag gjorde.

Hemmapeppen är total! Går ut stenhårt med en alpmüsli med lite chiafrön, vanilj, kardemumma och rivet päron. Provsmakning imorrn!

Hemmapeppen är total! Går ut stenhårt med en alpmüsli med lite chiafrön, vanilj, kardemumma och rivet päron. Provsmakning imorrn!