Fortfarande frisk!

Åh! Ännu en full träningsvecka på banken, är så glad för mitt trackrecord för höstträningen hittills! Hade ju en liten skrämselförkylning i förra veckan, två dagars missad träning och sen var jag bra. Men hela den här veckan har jag ändå haft känslan av att "imorgon när jag vaknar är jag nog sjuk"... Ni vet när man känner att det ligger nåt stort och lurar i vassen. Men jag har vaknat frisk varje morgon och kunnat träna på! Vi har dessutom klurat mycket fram och tillbaka på huruvida Majken ska börja förskola eller inte (eller snarare NÄR). Det är ju en lite speciell situation med mitt "fysiska jobb". Om jag har otur och åker på en massa förskolesmittor så kan ju min comeback vara kort och gott körd. Hur vi gör med det klurar vi vidare på, men det jag ville säga är att jag har baciller på hjärnan just nu. Och precis nu när jag satte mig i soffan och slog på TVn: Filmen "Contagion" som jag visserligen redan har sett, men fy fasen. Verkligen inget för den bacillnojiga. Nej, det är bacillskräck på en helt ny nivå efter den skräckisen. Tur det finns handsprit..!

Idag har jag vilat och bara laddat batterierna för nästa vecka. Sju pass ska rivas av. Vi kastar in ett pass till i mixen, har hittills inte kört några dubbelpass men på onsdag är jag redo! Och om ytterligare någon vecka, då blir det dubbla pass både måndag och onsdag. Jiiihooo!

Tobbe och Madde konsulterar kartan efter fredagens myrlöpning. Det är inte lätt att hitta hem när ögonen går i kors av mjölksyra.

Tobbe och Madde konsulterar kartan efter fredagens myrlöpning. Det är inte lätt att hitta hem när ögonen går i kors av mjölksyra.

Söndagsäventyr med Majken, mormor, Brodir och Musse.

Söndagsäventyr med Majken, mormor, Brodir och Musse.

Nyryckta från mammas och pappas trädgård!

Nyryckta från mammas och pappas trädgård!