Kontraster

Förra veckans häckpass: utomhus i strålande sol, runt tjugo grader. Ansiktet som en solmogen tomat efteråt. Idag, en vecka senare: Häcklöpning inne pga isvindar och fem grader ute. Hösten är utan tvekan här nu. Men det är rätt härligt ändå, då är det bara en sak som gäller: hårt jobb! Häckpasset idag var underbart. Fortfarande är ingen häckpassage den andra lik, men det känns ganska kvickt ändå. Det finns nåt att bygga på, och det är jag ohyggligt tacksam för!

Andra finfina kontraster i mitt liv just nu är timmarna på banan kontra mammalivet. Friidrotten är roligare än någonsin, men ändå är det ÄNNU bättre när jag kommer hem till Majken och Klas. Men nu ska jag inte måla upp min vardag som en ljum sommarbris, nä, logistiken och planeringen för att få allt att funka är ju inte så enkel att få ihop alla dagar. Jag är ju inte direkt känd för min goda planeringsförmåga, om man säger så. Det finns definitivt ett ganska stort utrymme för utveckling... Så här ser den här veckan ut (om jag inte missat nåt): Idag körde vi varsin halvdag jag och Klas. Imorgon och onsdag kommer min pappa och hänger med Majken när jag tränar och på torsdag kommer mamma. Fredag är Klas pappaledig igen så då har jag passat på att klämma in en massage också. Vanligtvis är Majken hemma hos sin farmor och farfar en del också, men dom är på semester den här veckan. Det är tur att de finns, de härliga far och morföräldrarna.

Förmiddag i friidrottshallen, eftermiddag i lekparken och på bibblan!