Tjejkväll!

Puh! Har precis nattat mitt lilla lejonmonster/ängel till dotter. Vi är bara brudar hemma ikväll och Majken har kört stenhårt på att härma hur lejonet låter. Ibland får hon till det riktigt riktigt bra, som nåt slags avgrunds-growlande vrål. Hon har hela sitt lilla korta liv varit en riktig fena på ljud. Soundtracket till träningslägret i Kroatien var hundskall, sen dess har hon betat av lite av varje. Moppar, bilar, katter, får och nu som sagt lejonvrål! Kul! Nåt annat som inte är lika underhållande är hur hon just nu verkar överdriva sin ilska och illvrålar när hon blir arg. Hoppas det är nån slags fas som ska passeras. Jag tror det. Men det känns som att det är viktigt att hålla fast vid sina nej nu...

Nu väntar senaste Elle decoration, en kopp roiboste och några rutor av Marabous nya choklad med salta mandlar på mig! Lucky me!

Greta är med all rätt lite skeptiskt inställd till sin growlande minimatte

Greta är med all rätt lite skeptiskt inställd till sin growlande minimatte