Långfredag

Visst har det varit en lång fredag. Träning, möten och logistik för att få allt att klaffa. Men det jag syftar på med rubriken "långfredag" är loppen vi sprang imorse. När man avverkar delar av mördarbacken spelar det ingen roll hur kort loppet är. Det känns som en evighet. Sju lopp blev det för min del, tog det lite easy eftersom jag var lite smårisig tisdag och onsdag. Det blev så, hade ju mina föraningar i måndags och skippade hundrafemtiometers loppen, och tur var väl det. Annars kanske det hade utvecklats till en riktig förkylning. Det är för övrigt nåt jag tänker på stor del av min vakna tid nu. HUR jag ska lyckas undvika att bli sjuk frammöver. Jag har laddat upp med handsprit nu. Överallt! I bilen, handväskan och hemma. Imorgon när jag tränar ska jag sterilisera gymmet med "desinfektionsservett för ytor". Vad tror ni om det?

Igår var Thomas Lind från DT med på träningen. Ja, alltså han var ju inte med och tränade. Han kikade och ställde frågor. Om ni är intresserade av svaren så finns de här!

När Tobbe och träningskompis Madde rev av tre lopp till tog jag en syraselfie.

När Tobbe och träningskompis Madde rev av tre lopp till tog jag en syraselfie.

Sen dök den här stiliga karln upp i mördarbacken. Min glada manager Keith!

Sen dök den här stiliga karln upp i mördarbacken. Min glada manager Keith!