Nej, nej, nej...

Vilken urtrist och obehaglig valvaka det blev igår. Usch. Och den känslan har hängt med hela dagen idag. Det är svårt att fatta att SD är Sveriges tredje största parti nu. Nä, fy! Vidrigt är det.

En liten ljusglimt under dagen var i alla fall träningen. För precis en vecka sen skrev jag ju om hur avig och skev jag kände mig. Idag var det som bortblåst! Jag skulle köra ett kombinerat häck och snabbhetsuthållighetspass, men av snabbhetsuthålligheten blev det ingenting. Majken fick feber inatt, och jag var väl försiktig i överkant och kände efter länge och väl om inte jag också kände mig lite varm. Men det gjorde jag inte. Ändå hoppade jag 150 metersloppen, intuitionen sa mig att det var så det skulle vara. Men häckloppen gick bra! Skönt att rosten är så tunn att det går snabbt att borsta bort. Dessutom sprang jag utomhus i rena rama sommaroutfiten. Så varmt och skönt så här långt in i september. Otroligt! Alltid något att glädjas åt för oss 87%...