Valvaka

Vilken underbar helg det har varit här i Falun! Sol och värme, som om det inte alls var höst. Syrran och lilla Sixten (som inte alls är så liten längre) har varit här och hängt med oss. Lite träning i lördags, sen bara vila resten av helgen. Skrev jag vila? Jag menar "icke schemalagd fysisk aktivitet". Vila, som att ligga på sofflocket, blir det inte så värst mycket av längre.

I övrigt har jag mest haft politik i tankarna den senaste veckan (rättare sagt senaste halvåret). Hoppas ni som läser har varit och gjort era röster hörda idag. Det har jag gjort. Jag tycker det är skrämmande, allt lidande som vi människor ställer till med, krig och orättvisor, miljöförstöring och girighet. Jag hoppas på en framtid där vi människor världen över tar hand om varandra, framtida generationer och naturen. Jag gillar att rösta på själva valdagen och sen följa det hela via valvakorna på TV. Det känns lite högtidligt. Nu har vi laddat med gårdagens hemmabakade pizzarester, lite bubbelvatten och nymålade röda naglar kvällen till ära!

 

På med bäbisryggan och ut i skogen!

På med bäbisryggan och ut i skogen!

En av oss hade lite svårt att stå still...

En av oss hade lite svårt att stå still...

På väg hemmåt. Falun är vackert!

På väg hemmåt. Falun är vackert!

Mot vallokalen med pappas dagsfärska medalj från träflasklöpet runt halsen!

Mot vallokalen med pappas dagsfärska medalj från träflasklöpet runt halsen!