Dra åt skogen

Har precis landat på förstukvisten efter en riktig rivstart på den här fredagen. Intervaller i skogen med Tobbe. Och lite lätt övertänd (pga detta är sista passet av det här slaget innan vi går in i en ny period i träningen) rivstartar jag verkligen den första tvåminutersintervallen, med cementblock till lår resten av loppen som följd. Som man bäddar får man ligga brukar det ju heta. Vi har kört det här passet fyra gånger nu, och eftersom vi alltid börjar på samma ställe i skogen och springer samma spår så finns det ju en del riktmärken att förhålla sig till längs med banan. Idag blev det ett rent krig för att klara av att komma fram till skylten där sista loppet brukar landa. Tankar om att försök, semi och final under inomhus EM i vinter går på samma dag hjälper till i såna lägen. Jag har mina trix för att locka fram lite till. Ibland är det ju gött att ha några år på nacken!

Strike a pose! PT-Greta slappar efter lite blandade småhopp med stången