Roadtrip

Jag gillar att åka bil, speciellt på nya platser. Och norr om Ö-vik har varken jag eller Klas varit så ofta, så vi bestämde oss för att köra en liten roadtrip till Umeå. Pga sprintrövar och småbarn delade vi upp resan i två och tog en övernattning i Härnösand. Fasen vad tjusigt det är här. Tappa-andan-fint! Åt en riktigt bra middag på restaurangen vägg-i-vägg och sov i det kanske varmaste hotellrummet nånsin. Men det var OK för på frukosten nyss så bjöd Majken på riktigt långa små promenader. Finns det nåt gulligare än helt nyinlärd gång? Nu har vi precis påbörjat del två av resan och jag sitter i passagerarsätet och bara njuter av den vackra utsikten. Så länge jag håller blicken ut genom rutan och inte tittar ner på mina ben som är nerstoppade i ett par stenhårda stödstrumpor i färgen "Acapulco". Vad gör man inte?

Transient
Transient