Umeå nästa!

Först och främst skulle jag vilja tacka för alla underbara peppande kommentarer jag får av er läsare! Så kul! Lika kul är att jag nu är anmäld till SM i helgen. Vilken grej va?! Det har känts så bra efter tävlingen i förrgår att det inte blir några problem att tävla igen på fredag. Älskar läget jag har, att få vara en underdog vid trettiotre års ålder. Ligger nog inte bättre än nia på sverigestatistiken efter mitt lopp, så jag slår underifrån och har inget att förlora! Det har man iochförsig aldrig, men än mindre nu!

Körde ett pass i förmiddags med lite längre snabba lopp, hoppas man fortfarande kan förbättra snabbhetsuthålligheten med fem dagar kvar till start! Nu är jag påväg hem till Falun igen efter en välbehövlig massage av min gulliga mamma! Pappan fick agera nanny under tiden. Underbart med en stöttande familj i såna här lägen!