Det rullar på

Men vilka härliga dagar jag har haft på slutet! Sprint och häck på glödhet tartan, tunga lyft i gymmet och svalkande dopp i Runn och Siljan. Var ska vi börja nånstans? Kanske på sprint och häckpasset i Måndags kväll. Drömförutsättningar för en bra träning, 29 grader, lite lätt medvind och en sjunkande sol. Det är ju så friidrott ska va ju! Vi höjde häckarna ett snäpp från förra veckan till 76 cm (tävlingshöjd 84 cm) fortfarande i princip bara jogg över... Men hey! Jag springer över höga häckar utan problem. Un der bart. Sen rev jag av två maxade 60 meterslopp. Max alltså, första gången det också! Inte så pjåkiga tider heller, det var ganska underhållande att se looken på Tobbe när han tittade på klockan. Man älskar ju att överraska positivt på sin tränare, så är det bara. Men det har ju inte varit så mycket av den varan under de senaste sex åren.. Så jag njöt. Oj vad jag njöt! Var i princip hög av lycka resten av kvällen och somnade sent. I tisdags lyckades jag hiva upp mer i frivändning än vad jag har gjort på länge. Kanske var jag fortfarande hög efter sprintpasset? Eller så har jag börjat fundera på om hormonerna i min kropp håller på att ställas om efter amning och så. Jag lutar åt det. Man borde ju rimligtvis inte ha så mycket testosteron i omlopp under amning, och nu när vi slutat amma, så kanske det håller på att normaliseras igen? Ja, jag vet egentligen inte vad jag snackar om nu. Bara magkänsla och spekulationer, men jag vet i alla fall att jag känner mig mer feisty än på bra länge. De här "lugn och ro/omvårdande" hormonerna som dominerar en när man är ny mamma har man inte mycket glädje av i snabba lopp eller tunga lyft.

De två senaste dagarna har fokus legat på att återhämta mig inför morgondagens sprintpass. Bara lätt träning, häng med min älskade lilla familj och några svalkande dopp.

Nu väntar kudden på mitt nyfriserade huvud... God natt!

Transient
Transient