Jag känner mig själv rätt bra

Det hade varit kul (för mig och ingen annan!) om jag igår kväll hade gissat och skrivit ner exakt hur det skulle kännas i min kropp idag. För jag tror att jag hade haft alla rätt, eller åtminstone kommit väldigt nära.

Precis som väntat känns det enligt följande: Relativt kraftig träningsvärk i vänster vad och hamstring. Inget konstigt med det, det är det främre benet som går först över häcken. Vaden pga landning på tå, hamstring pga ormtungerörelse på benet över häcken. Måttlig träningsvärk i vänster höftböjare. Samma orsak som ovan. Lite mindre träningsvärk i höger höftböjare. Har inte riktigt lika påfrestande jobb som den vänstra. Lite lätt träningsvärk i höger tibialis anterior (namn på svenska?) pga hålla upp foten under "luftfärden". Har även en liten touch i båda framsidorna samt höger baksida. Det känns att jag lever med andra ord, men inget major. Bara positiv uppbyggande smärta.

Hade styrka på programmet idag. Det gick överraskande bra trots ovan. Fortfarande ganska dålig i CMJ-testet dock. Men det tar jag. Efter styrketräningen har jag 10-15 min jogg på stigar i skogen på schemat (skönt med lite lågintensiv löpning också ibland. Plus stärkande för fötter/vader.) Men efter styrkan var jag så vrålhungrig att jag var tvungen att åka hem och käka korv (falukorv i Falun) och makaroner (en näringsmässig katastrof, jag vet) Så joggingturen fick bli efter läggning av Majken. Halv nio kom jag utanför huset och kutade ut i skogen. Och jag måste säga, jag är ju ingen långlöpare direkt, men fy tusan vad härligt det var i den lite kyliga skogsluften. Jag ökade ut till 20 min och hade lätt kunnat köra på lite till, bara för skojs skull. Det var lite out of character, helt klart. När jag sprang omkring där i skogen tänkte jag att det här kanske kan bli min grej, i nästa liv som motionär? Ska suga på den lite grann.

Imorgon är det vila och då ska det tittas på djur! Vad det blir för djur har vi inte bestämt än, jag och Majken.