Happy days!

Ränner omkring hemma och nollställer dagens röra med ett stort smile ikväll! Det är så härligt att springa just nu. Det går fortare och fortare för varje pass och det bästa av allt är känslan av att jag bara kan cykla (på min nya elcykel! Mer om det i annat inlägg) ner till IP och damma på helt obehindrat!

Idag har jag kört ett ganska matigt sprintpass, men med en liten häcktouch. Från och med idag introducerar vi minihäckarna på programmet! Förra gången vi gjorde det (i februari tror jag) sa ju knävecket ifrån. Så blev det operation i mars för att få bukt på smärtan som antogs komma från skruvar i insida knä. Sedan dess har jag inte provat, fram tills nu då. Det funkade! Noll smärta över de små små häckarna. De är så små att man knappt kan kalla de häckar alltså, men tillräckligt för att orsaka smärta (i februari). Så nu gäller det att fortsätta ha is i magen och låta det hela ta tid. Sakta vänja kroppen vid snabb sprint och små gulliga häckar. Imorgon har jag ett styrkepass som bland annat innehåller CMJ (counter movement jump) det är enkelt uttryckt ett hopptest. Man mäter hur högt man hoppar. De senaste veckorna har jag rakt ut sagt hoppat uselt, nånting jag hoppas förra veckans återhämtning har rått bot på. Den som lever imorrn får se!

ingen vidare bildkvalitet här direkt. men den enda som finns på dagens action! Foto: pappalediga superpepparen Klas!

ingen vidare bildkvalitet här direkt. men den enda som finns på dagens action! Foto: pappalediga superpepparen Klas!