Midsommar

Vid midsommar för ett år sedan låg jag och plaskade i kalla Siljan, gravidmagen uppåt som en flytkudde och bara njöt. Alla andra hoppade i, skrek av kylan och sprang tillbaka upp till handduken och värmen. Det var en fascinerande period där på slutet av graviditeten, jag som fryser först av alla var plötsligt varm även omsluten av Siljans junikalla vatten. Nu ett år senare ser kroppen ut som vanligt igen, jag fryser bara av åtanken att hoppa i sjön och brevid mig sitter Majken som snart fyller ett. Under den här midsommarhelgen har vi återigen hängt med svärföräldrarna i deras stuga på ena sidan mashavet och hemma hos mina föräldrar på andra sidan. Umgåtts med våra syskon, Majkens kusiner och mor och farföräldrar. Fint!

Vad som inte är lika fint är vad den hemska midsommarkylan gjorde med min hälsa. Känner mig risig idag och är tvungen att vila från träningen. Träningen som på pappret såg ut att bli riktigt rolig! Nya grejer på schemat igen. Återkommer till det när jag har hälsan tillbaka och kan prova!

Majken i min gamla Rättviksdräkt som min farmor sydde för sisådär trettiotre år sedan.

Majken i min gamla Rättviksdräkt som min farmor sydde för sisådär trettiotre år sedan.