Ännu tröttare...

Alltså, den här rubriken på förra inlägget - ni kan glömma den! Efter fyra dagars förkylning däremot, då kan vi börja snacka lite trötthet. Jag är ju inte speciellt illa däran, men med ett ganska tufft fysiskt jobb så går det bara inte. Så det har blivit viloläge på hemmaplan de senaste dagarna, och jag håller på att ruttna. Min kropp är nog byggd för rörelse, så enkelt är det.

Dagarna innan jag blev sjuk, då var det däremot high life. Min kära syster Jenny (och världens gulligaste lilla Sixten!) var hemma i dalom och hälsade på. Det är inte så ofta vi lyckas tajma att hela familjen är hemma och lediga och kan ses. Eller lediga? De som inte var det har lite konstiga jobb och kunde vara med ändå (pappa talangscout och jag). Den enda som saknades var lillebror Martin som pluggar i USA. Farmor Kallur bjussade på trerätters lunch (ingen förrätt utan dubbla efterrätter. Eller rättare sagt en efterrätt och sen rakt på fikat!) Jag passade på att ta en jätteselfie och sen kändes det gött att gå en långpromenad runt hela vackra Vikarbyn!

Nu hoppas jag att förkylningen sjunger på sista refrängen och att jag kan träna imorrn!

Trampar in sommarens badtofflor i brist på annat...

Trampar in sommarens badtofflor i brist på annat...

Fyra generationer Kallur

Fyra generationer Kallur

Jenny, Sixten, pappa och Majken

Jenny, Sixten, pappa och Majken