Night fever

Ja, om det är nån som undrar hur det går med träningen här i Split kan jag meddela: Inte alls. Den här bihåleinflammationen är verkligen inte lätt att bli av med. I början av veckan blev jag såpass bra att träning kändes rimligt. Två dagar och två jättelätta pass sen kom frossan och febern tillbaka. Sedan dess har jag fått frossa på eftermiddagarna och feber på kvällen och natten. Bihålorna gör ju såklart ont också, men det är ju konstigt att jag känner mig bra på dagarna? (Ingen feber alltså). Idag har jag varit på sjukhuset här och träffat läkaren Ivana (född på samma dag som mig!) som skrev ut en tredagars (?) antibiotikakur. Så nu får vi se vad som händer.

Srdan, killen vi hyr lägenheten av sa såhär: "Då kan du ju bara slappna av och njuta av Split och förbereda dig för din träning tills när du kommer hem!" Nu när jag skriver det så lät det nästan lite taskigt sagt, men karn är godheten och vänligheten själv - Han gav ju onekligen ett helt annat perspektiv ivarjefall! Men nu känns det ändå inte som att det är perspektiv jag behöver, (det står Klas och Majken för!) jag skulle behöva lite kontinuitet i träningen..

Just idag har vi haft en fantastisk dag! Majken fick styra - så vi har varit på en lekplats och framförallt har vi tittat på hundar. Majken gör en fantastisk hundskallsimitation som jag hoppas att jag kommer minnas för resten av livet. När hon sitter i vagnen kan man tro att man skjutsar runt en liten vovve. Vid fem kom frossan igen (så knäppt?) och nu ligger jag och fryser med filtar och feber i soffan. Hoppas verkligen den här antibiotikan biter!

Transient