På'an igen bara

Ett av de drygaste uttrycken jag vet. "På'an igen bara". Så sa vår pappa alltid när jag och Jenny höll på att lära oss spela golf när vi var små. Om man gjorde en luftsving, en ormdödare eller en "topp". Då kom den "på han igen bara..." Och nu är jag på förkylningen igen. Så trött jag blir. Men vad kan man göra? Inte mycket. Istället har jag ägnat de senaste dagarna åt att hasa efter en liten snabb en som reser sig mot allt och ibland bara släpper taget och ska ge sig ut på promenad. Helt utan balans, det är inte ens nära, men jag beundrar hennes optimism. Tills hon hittar balansen är det nog bara att haka på antar jag.

I övermorgon åker vi söderut för två veckors träning i Split. Har bokat en lägenhet lite "grisen i säcken style"... "Boka!" sa jag efter att ha sett ett par bilder bara. Kan bli riktigt intressant. Enligt Google maps verkade det vara ett bra läge i alla fall. Men efter att ha råkat klicka på nån knapp av misstag och helt plötsligt fick se en "streetview" utanför lägenheten, då funderar jag om den verkligen ligger i split?! Såg galet lantligt ut. Lite nergånget, men mysigt. Blir ett kul äventyr att se var vi hamnar! Hoppas jag är frisk till dess.

Glad påsk!


Transient