Fredagslyxen!

Frisk och kry, efter två bra pass i hallen unnar jag mig nu en stund i bastun. Tog en omväg på väg hem från träningen bara för att klämma in 15 minuter i bastun. Så värt det. Känner mig redan som en ny människa! Det kommunala spat alltså, jag kan inte lovprisa det nog... Det är ju nästintill gratis och så får man både bada i simbassängen OCH svettas i TVÅ olika bastus. Sen att lokalen inte riktigt andas "spa" kan man försöka bortse ifrån.

Träningen idag gick bra, överraskande bra till och med. I varje fall om man ser ur ett rent tekniskt perspektiv. Vi jobbar just nu på att få mitt löpsteg mer framför mig än bakom om ni hajjar? Och att höften ska bli mer aktiv. Igår hade jag stora problem med detta, så pass att Tobbe idag erkände att han funderade på om jag "hade tappat det". Förmågan att ta till mig kritik och göra förändringar. För om sanningen ska fram så har det alltid varit en av mina styrkor, att snabbt kunna förändra och anpassa tekniken. Men igår alltså. Som en nyfödd kalv med ögonbindel. Lite modstulen knatade jag hem, klurade lite och sov på saken. Så idag när vi skulle göra samma övningar som igår, så förstod jag redan innan jag börjat att idag fattar jag. Så fräsig känsla. Det som kändes så komplicerat igår blev helt plötsligt glasklart idag. Så jag sprang och njöt och nu ligger jag i bastun med benen högt och bara njuter av att jag fortfarande "har det"!

Transient
Transient