Då går jag ner i min källare...

Lördag. Dag tre post operation. Perfekt läge för ett styrkepass i källaren. Om miljön är inspirerande? Njaaa... Mitt bland verktyg, målarfärg, ved, skruvar och bergvärmepumpen hittar ni mig just nu. Tacka vet jag sommartid, då flyttar vi ut alla vikter, skivstänger och mattor till ladan där jag har mitt lilla sommargym. Stora portar som vetter ut mot ängen, katter och svalor som kommer och går som dom vill, det är grejer det (att man går in med risk för sitt liv pga hål i golvet och fallande takpannor är inget jag tänker på nu när jag längtar så hårt till våren och sommaren!).

Kapsågar och kettlebells i källaren.

Kapsågar och kettlebells i källaren.

Rockyladan med hemmaslöjdat viktställ av ett gammalt staket.

Rockyladan med hemmaslöjdat viktställ av ett gammalt staket.