När det blir så bra det kan bli!

Vilken dag det varit idag! Allt har gått min väg känns det som. I och för sig har jag inte hunnit med att göra så mycket, men ändå! Hade lite farhågor över hur dagens pass skulle gå, löpning på schemat med en ålande bebis med mig... Vanligtvis är Klas pappaledig på måndagar men vi har fått ändra om lite denna veckan. Trots att Majken bara kände för en jättekort tupplur (jag hade två timmars sömn i åtanke) så gick det hur bra som helst. Hon såg överlycklig ut när hon vaknade och insåg var hon var nånstans (väldigt najs med tanke på hur mycket tid hon redan spenderat i hallen). Sedan visade det sig att tartangolvet inte var så bra underlag att åla på, lite trögt om man säger så - så min rädsla över att hon skulle pila iväg och hitta små saker att stoppa i munnen eller stora grejer att välta över sig var onödig just idag. Men det bästa av allt var träningen! Sex stycken sextiometerslopp i högre fart än tidigare! Riktigt gött alltså. Som om det inte vore nog med härligheterna har jag precis kommit hem från en timmes massage. Det är bland det bästa jag vet. Inte så jätteskönt alla gånger men man kommer ju ut som en ny människa! Nu är jag redo för veckans andra pass som blir tidigt imorgon, då hoppas jag på nytt årsbästa i frivändning!