Göteborg

Ni kanske kommer ihåg separationsångesten som jag skrev om för ett par dagar sen? Idag har den nått sin peak när jag vinkade hejdå till Majken och Klas och hoppade på tåget till Göteborg. Fy vad jobbigt. Men efter en lång och seg resa genom halva Sverige (SJ gav mig en sån fin fönsterplats så jag kunde kika ut på det förbifladdrande landskapet. Väldigt beige tycker jag det var) så välkomnade Göteborg med solsken. Hoppade in i en taxi och tog mig till ÅFs nya kontor som har invigning i dagarna två. Fick se en riktigt frän ljusshow över hela fasaden som ÅFs prisbelönta ljusgäng stod för. Imorgon kväll fortsätter festligheterna, men först är det träning i fina friidrottens hus som gäller! Kul med miljöombyte i träningen ibland. Och såklart att få träffa gänget som vi åkte med till Florida i vintras!

Nu är det dags för nåt jag sett fram emot länge, 9 månader för att vara exakt (eller egentligen mer, för inte fasen sover man skönt med stooor mage), en natts ostörd sömn! Hoppas bara jag pallar för trycket och inte spänner bort mig nu när jag har chansen. Får se det som träning i att leverera under press! Godnatt!

Transient
Transient