Njuter lite

En ledig förmiddag spenderas bäst med äventyrsbyxorna på, Majken sovandes i pansarvagnen, en termos med kaffe i väskan och med siktet inställt på utsiktsplats i lä. Just nu sitter jag med ansiktet vänt mot vårsolen och skriver ikapp min träningsdagbok (mitt nyårslöfte går ganska bra... Ligger efter ibland, men har hållit i sedan nyår!) och planerar ikapp i min kalender.

De här äventyrsbyxorna alltså... Praktiska fjällrävengrejer med förböjda och förstärkta knän. Som jag har längtat efter såna. Fick i födelsedagspresent av min man och nu åker de på så fort jag ska gå på promenad i skogen... Vet inte om det är nån slags period eller fas jag genomgår i livet eller om det händer när man får barn? Jag är bara så sugen på friluftsliv! Gå i skogen, grilla korv, käka matsäck och sitta på sittunderlag på en stubbe och bara titta. Ja ja. Får se om det håller i sig, men det känns så!

I eftermiddag bjuds det bland annat på mjölksyrefest på cykeln. Ser fram emot detta med skräckblandad förtjusning. Personligen föredrar jag mjölksyra via löpning. I vattnet är det värst, känns som att man ska drunkna - och på cykeln känns det som man sitter fast i skiten. Men men - om ett par veckor kan jag springa mer. Det blir gött!

Transient