När händerna tarvar fotvård...

Då är det illa! Mina händer och vintern kommer inte speciellt bra överens kan jag säga. Vintertid kan jag använda händerna som sandpapper, så illa är det. Har provat massor av handkrämer och annat, men det var inte förrens förra veckan som jag kan ha hittat lösningen på detta: fotkräm! Det var en ren slump att jag en kväll använde fötternas kräm istället för nåt annat jag inte hittade, men vilket lyckodrag! Vaknade med värsta bebismjuka händerna. Så nu är det så jag jobbar, handkrämer - släng er i väggen!

Förutom "fotvård" har jag denna vilodagssöndag badat babysim med Majken och Klas, hälsat på trevliga människor, och nu står en riktigt mustig gryta och långkokar sig på spisen. Jag kan ha överdoserat chilin en aning, men det får vi se om ett par timmar!
Jag har också battlat lite med en annalkande separationsångest. I veckan ska jag för första gången sova borta sedan Majken föddes och det kommer inte bli lätt. För Majken kommer det garanterat gå galant, det blir värre för morsan. Huu! Men å andra sidan så längtar jag efter att få sova en natt ostört, och det kommer ju att hända nu, så inget ont som inte för nåt gott med sig...

ingredienser till chiligrytan som poserar för kameran

ingredienser till chiligrytan som poserar för kameran