Friluftsdag

Idag har jag haft vila från träningen. Återhämtningsveckan kom väldigt lägligt efter snickeriverkstan i mitt smalben i förra veckan! Senast jag hade en lättare vecka var direkt när jag kom hem från träningslägret i Florida (6 veckor sedan) så det hade varit en "vilovecka" i vilket fall. Min tränare höll på att glömma bort det, så efter två träningsdagar måndag och tisdag blev det vila idag och sen vila lördag och söndag. Skönt! Även om jag älskar att träna så är det aldrig fel med de här lugnare perioderna ibland. Inte konstigt att sprint passar mig bra...

Mina vilodagar är inte några lata dagar på soffan direkt. De fylls ganska ofta med annat som måste göras. Men idag har vi haft en riktig friluftsdag i vårsolen. Jag tänkte att det är dags nu att introducera lite djur i Majkens liv (förutom katten Greta) så vi har först varit hos vår granne Hasse (som har både hästar och får) och sen åkte vi och provsatt och klappade min mammas snälla gamla islandshäst Brodir.

Transient