Lite för länge sedan...

Nu var det längesen! Men det är sånt som händer ibland. Jag ska skärpa till mig, för helst skulle jag vilja blogga varje dag. Det blir nog roligast så. Både för mig och för er som läser! Vi får se hur det blir med den saken helt enkelt... Jag ska försöka!

Sen sist har jag hunnit fylla trettiotre, Majken har börjat ta sig fram av egen maskin, och så har jag funderat en del på dom där skruvarna jag har strax under knät. Mer om det i ett senare inlägg...

Just nu sitter jag i bastun och göttar mig. En bastu på Enåbadet i Rättvik. Himla trevlig ställe det här! Jag rattade passaten hit idag för att träna samtidigt som Majken leker med morfar. Det innebär ju lite mer jobb att ha med henne till träningen nu när hon ålar omkring. Och att ensam ta med henne till en simhall medan jag ska träna känns ju onekligen som ett högriskprojekt! Så därav dagens upplägg. Ett win-win-win upplägg. Morfar blir glad. Majken blir glad. Och jag blir glad och sur (av mjölksyra)!

Rättvik alltså - en bra plats på jorden. Det visste jag ju redan, men vad härligt det är att sitta och småprata i bubbelpoolen med trevliga rättvikskullor och masar. Blev till och med inbjuden på fika till en farbror vilken dag som helst kl 11 eller 15 då dom alltid fikar. Är det så i alla simhallar undrar jag eller är det nåt speciellt med Dalarna? Jag tror ju det. Men så är jag ju också en dalapatriot utav rang och kanske blind av kärlek till min hembygd!

Siljan. Tjusig även i gråväder.

Siljan. Tjusig även i gråväder.