Girlpower

Ja, apropå mitt förra inlägg så kan ni ju kanske ana vad jag ägnat mig åt idag. Gallskrikit och gråtit framför teven. Det är helt sjukt vilka starka känslor idrott kan framkalla, vilken dramatik! Längdlandslaget har ju prickat in formtoppen på ett helt otroligt sätt, nästan galet bra. Herregud vad jag gläds med alla guldtjejer idag!

Och så damkronorna såklart. Bäst när det gäller!

Själv la jag dagens träning på eftermiddagen. Efter all OS action. Full av inspiration körde jag mina tvåhundringar lite väl fort... Det straffade sig på sista loppet kan jag medge. Det var länge sen jag drog på mig sån syra, men det är så svårt att tygla sig själv när man bara vill springa fortare och fortare. Nåt att jobba på till nästa vecka!

Lite halvrisigt underlag påväg in i friidrottshallen idag när vintern gjorde comeback

Lite halvrisigt underlag påväg in i friidrottshallen idag när vintern gjorde comeback