En rejäl dos inspiration

Åh, vilken härlig dag jag haft idag! Eller vi ska jag säga, en riktig familjedag med en stor portion friidrott insprängt. Vi gick upp i ottan jag och Majken. Klas hade julfest med jobbet igår - så honom lät vi sova. Fixade matsäcksfrukost och åkte till simhallen där vi fick se tjusigaste luciatåget som simmade runt med tända ljus i mörkret. Mysigt! Sen frukost med syster med familj, morfar och mormor. Vidare till friidrottshallen där härligt galna crossfitfolket hade jultema på träningen. Tomteluvor, julmusik och tunga lyft. Kul sällskap! Lunchen fixade Jenny, och då anslöt vår lillebror direkt från USA. Under eftermiddagen gick jag på en föreläsning/träning med den franska häcktränargurun Jaques Piasenta. Otroligt inspirerande! Bara att få nörda ner sig i häckteknik med andra nördar i timmarna tre... Häckteori! Det ska jag se till att få mer av. Så det enda jag kan tänka på nu är rytmen i tre steg mellan två häckar. Ligger i soffan och blundar och liksom känner in hur det ska kännas. En härlig lördag helt enkelt! Hoppas ni alla haft en fin dag också!

Jag börjar bli en fena på det här med suddiga bilder. Men den här föreställer galningarna i julmundering på gymmet imorse. Jag sitter längst ner till vänster, bakom starka Linda med skivstången.

Jag börjar bli en fena på det här med suddiga bilder. Men den här föreställer galningarna i julmundering på gymmet imorse. Jag sitter längst ner till vänster, bakom starka Linda med skivstången.

image.jpg

Jaques Piasenta. 72 år och smidig som en katt. Då borde man ju kunna springa som en tiger som 33 åring.