Jahaja

Det blev alltså en vecka till med hosta och luftrörsskit. Men nu mår jag bättre och laddar för en helt vanlig fredag imorgon! Först träning (blir ett ytterst lätt pass för att väcka kroppen lite) och sen en timmes massage. Att gå igenom ett helt träningsår utan att bli sjuk existerar ju knappt, så några veckors "svinn" per år får man ju räkna med. Men det är ju inte utan att jag blir lite stressad nu när jag haft två förkylningar på raken. Nu närmar sig ju säsongen med ganska raska steg... Alltså det är ju så kul och spännande att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Idag har jag haft lyxen att bli ompysslad av min finfina frisör Emilia på salong Stüffe. Lite ny färg (i väntan på att min råttnyans med inslag av grått blir hett) och några klipp med saxen så känner jag mig som ny!

Fördelen (nä, det finns egentligen inga) med förkylningen är att det har funnits oceaner av tid till att fixa julmysigt hemma! Love it! Tolka mig rätt nu; inte en enda tomte i tyg/trä/plast sätter sin fot i mitt hus, men väl massor av ljus, hyacinter, gran och amaryllis!

Här ser det ju ut som att vi har fått till en grön botten, hade varit festligt!

Här ser det ju ut som att vi har fått till en grön botten, hade varit festligt!