Och fram kom solen!

Helt plötsligt tände någon lampan! I varje fall över Falun, där molnen har legat som ett fluffigt lock i stort sett hela november. Det var vi inte sena att utnyttja, Majken och jag. Tänk vad lätt det är att förutsäga oss ljustörstande nordbor såhär års... På med lampan bara så kommer vi! Majken roade sig med att kratta lite grus och bära runt stenar i en hink, sen kilade vi över till grannen för att klappa hästarna. På eftermiddagen byttes vi av jag och Klas och jag fick jobba lite. Idag bestod det inte av träning (återhämtningsvecka ju!) utan inspelning av "grejer" (filmklipp kanske?) till batterijakten och batteriskolan (som Clas Ohlson, Warta och Håll Sverige Rent står bakom). Svårt svårt. Att prata utifrån ett manus på ett naturligt och spontant sätt. Men jädrar vad kul det är ändå? Nästan på gränsen till obekvämt i början, sen kommer tävlingsjävulen smygandes och man blir som swept away av att få till det på ett OK sätt. Sen hur resultatet blir återstår ju att se, men nu unnar jag mig snälla tankar om att jag utvecklades åt rätt håll mot slutet i alla fall! Sen svischade dagen på i ett rasande tempo. Naprapatbehandling, aj aj, bit ihop, andas igenom smärtan osv plus. Handla. Hämta liten gullunge hos farmor. Steka blodpudding. Njuta av den och av trevligt sällskap. Packa liten väska och åka ett punktligt(!) tåg till Stockholm. Det var dagen det. Nu ska jag dra täcket över mig och ladda för nånting nytt imorgon. Crowdsourcing! Undrar om jag är den enda deltagaren som var tvungen att googla på det?

Fina djur de där hästarna.

Fina djur de där hästarna.

Batterijakten. För landets alla fjärdeklassare med tävlingssug och miljöintresse. Göran, jag, Mats och Sebastian tog en selfie efter dagens inspelning. 

Batterijakten. För landets alla fjärdeklassare med tävlingssug och miljöintresse. Göran, jag, Mats och Sebastian tog en selfie efter dagens inspelning. 

I Stockholm är det ljust dygnet runt, till och med mulna novemberdagar.

I Stockholm är det ljust dygnet runt, till och med mulna novemberdagar.