Ute på turné

Snart är två dagars ganska intensivt flängande slut. Igår hann jag med att vakna i min egen säng, träna och äta lunch i Malmö och vara med på invigningen av ett nytt ÅF-kontor i Växjö. Idag har jag mumsat hotelfrulle med ÅF-kollegor, tränat i fina nya arenan i Växjö, förflyttat mig till Malmö där jag just har ätit supersmarriga dumplings, köpt en PSL på starbucks som snart ska få följa med på flygbussen, och om ett par tre timmar är jag hemma igen! Det har varit jättekul, men nu måste jag hem och vänta in min själ. Det finns nåt ordspråk, eller nån teori, eller vad det nu är(?) som säger att om man reser långt, mycket eller ofta måste man stanna upp och invänta själen. (För den kan kanske inte resa så snabbt??) Det låter så fint tycker jag. Och så ska jag kramas med mina två själsfränder hemma i Falun!

Mitt i uppvärmningen kan man se så här sammanbiten ut. 

Mitt i uppvärmningen kan man se så här sammanbiten ut. 

Här har jag lassat på lite på stången. Det kanske blir så på ett high performance center?

Här har jag lassat på lite på stången. Det kanske blir så på ett high performance center?

Det fanns plats för fler...

Det fanns plats för fler...

Inte varje dag man syns på en "vimmelsida"... Men idag hände det!

Inte varje dag man syns på en "vimmelsida"... Men idag hände det!

Vad fin Malmös tågstation är! Hittade en foodcourt där man kan nära sig med annat än snabbmat.

Vad fin Malmös tågstation är! Hittade en foodcourt där man kan nära sig med annat än snabbmat.