Rättså glad att det är fredag!

Den här dagen alltså. Började med bara tre timmars sömn i bagaget. Majken håller på att få kindtänder och det ser inte alls skönt ut. Värsta vulkanerna i käken. Hu! Jag förstår att det inte är så lätt att sova då. När hon äntligen somnade ordentligt var klockan nästan fem, vilket ledde till en ofrivillig sovmorgon för min del. Bråttom bråttom. Majken med barnvakten Gittan från veterankraft ett par timmar när jag tränade. Lite styrkeövningar i gymmet innan jag lubbade järnet uppför promenadvägen brevid mördarbacken. Ögonen i kors och låst röv. Det är livet. Supersnabb dusch. Håret får lov att vara skitigt ett tag till, hinner inte. Hem och lösa av barnvakten. Laga lunch till mig och Majken. Iväg med bilen igen, nu till farmor och farfar där Majken ska få vara medan jag tar massage. En av de bästa timmarna. Min kropp skulle gå av på mitten annars. Också smet jag nyss in på café skyttepaviljongen på lugnet för att beta av lite måsten i mobilen. Obesvarade mail, sms och andra surdegar. Nu ska jag hämta Majken! Med ett bra mycket lättare sinne. Varför tar man inte tag i saker på en gång? Bra fråga. Men nu är det gjort, och det är fredag. Bara ett pass kvar på den här superbraiga träningsveckan!

dubbla tights och nya skor på dagens backlöpning

dubbla tights och nya skor på dagens backlöpning

Café Skyttepaviljongen är en liten pärla på lugnet. 

Café Skyttepaviljongen är en liten pärla på lugnet.