Vilan

De där timmarna mellan förmiddagspasset och eftermiddagspasset... Underbara! Klas är pappaledig de dagar jag har två pass, så jag kan bara slappa på som man måste om man vill springa fort. Idag målas naglarna samtidigt som jag glor med ena ögat på kalendern och det andra på dr Phil som löser problem. Invirad i en filt och med fötterna högt. Snart är jag redo för ett mustigt styrkepass. Förmiddagens träning var en glädjande historia. Trots en kraftigt sliten kropp (sedan måndagens häckpass) lyckades jag (via ca en timmes intensiv uppvärmning!) köra några starter över en häck! Två och ett halvt år sedan jag gjorde det sist. Två och ett halvt år! Så länge att jag började fundera på: HUR gör man? Hur många steg är det till första häcken? Men så bestämde jag mig för att bara testa. Och ta det från där. Och det var ett fränt och bra beslut. För kroppen bara löste det! Rytmen och stegen bara fanns där. Risig som fasen, mycket grejer att jobba på, men ramen bara ramlade på plats. Så häftigt!

iphone-20141022142747-0.jpg