En väldigt lätt sak att säga...

Om jag bara hade sagt rätt! Sitter och småskrattar åt mig själv. Åt en sak jag sa i en intervju idag med SVTs Gunilla Wikström. "Det har inte känts såhär bra på sju år"... Först och främst så slog jag ju världsrekord för sex och ett halvt år sedan. Så det är inte alls sant. Det kändes ju logiskt nog bra mycket bättre då än vad det gör nu. Men om jag får ändra mig så hade det passat bättre med "de senaste sex åren". Det var det jag menade. Och det är ju tragiskt nog inte så svårt att uppnå. För de senaste sex åren kan jag räkna antal tillfällen jag har sprungit häck på mina två händer. Men men, mina språkliga brister till trots så ville jag säga att det känns rätt bra nu. Om ni är nyfikna på hur det ser ut när jag springer häck nuförtiden så kan ni kolla Sportnytt på SVT ikväll, eller på ett kort klipp här.

Gunilla lär sig filma och Tobbe ser skarp ut

Gunilla lär sig filma och Tobbe ser skarp ut

En glad lögnhals! Foto: Gunilla Wikström, SVT.

En glad lögnhals! Foto: Gunilla Wikström, SVT.