Som ett annat liv

Nu sitter jag på tåget hem till Falun efter tre dagar i Stockholm. Alldeles tjockmätt efter Starbucks "pumpkin spice latte", men det var det lätt värt! Amerikanskan i mig jublar. Jag har haft tre dagar utan träning (har kört hårt sen jag kom hem från semestern i Spanien så det passade bra) men med massor av jobb. Annat jobb, där man kan behålla en snygg frisyr längre än en halv dag (pga yrkeskravet tofs). Första två dagarna hängde jag med underbara kollegor på ÅF, dit jag nu också kan räkna fräna urkraften Charlotte Kalla. Superkul att hon valt ÅF som en av sina huvudsponsorer! Då kommer vi att få träffas mer framöver. Och det kan jag lova, det är inspirerande att få prata en stund med henne. Igår eftermiddag hade jag ledigt och eftersom Klas och Majken var med, fick vi till supermåndagsmys på fina, nästan folktomma Skansen! Jag trodde kanske att björnarna skulle bli en hit, men det var de mer välbekanta hästarna som var roligast. Tur vi bor granne med såna hemma i Falun! Idag har jag hängt i nån slags fotostudio i Hägersten hela dagen. Filminspelning med Magnus Samuelsson för Clas Ohlson och Håll Sverige rent's räkning. Det är verkligen en utmaning att kastas in och spela "skådespelare" för en dag. Man får verkligen känna på vilken enorm skicklighet som krävs för att få till det. Inte helt lätt att prata spontant utifrån ett manus med nån annans formuleringar. Tack och lov var alla bakom kameran superhärliga och peppande, så jag blev nog lite mindre stiff än vad som annars hade kunnat bli utfallet!

PS. Aftonbladet skrev igår om att jag kutar över höga häckar, men det visste ju ni som läser bloggen redan... eller hur!?

Tiden går sakta när man längtar hem. Men jättelatten räcker nästan hela vägen. För övrigt är det ca 35 grader här inne i tåget. 

Tiden går sakta när man längtar hem. Men jättelatten räcker nästan hela vägen. För övrigt är det ca 35 grader här inne i tåget. 

Mamman, Majken och grisarna på Skansen. 

Mamman, Majken och grisarna på Skansen. 

Fick bana väg bland höstlöven på väg till filmstudion idag. Fin kontrast till asfalt och betong.

Fick bana väg bland höstlöven på väg till filmstudion idag. Fin kontrast till asfalt och betong.

Glada miner på ÅFs huvudkontor igår. Jag, Viktor, Charlotte, Peter och Jossan. 

Glada miner på ÅFs huvudkontor igår. Jag, Viktor, Charlotte, Peter och Jossan.